Arrangementer og udflugter

Som elev på vore sprogkurser vil du sikkert også være interesseret i at lære Malaga og de omkringliggende byer at kende, ikke mindst fordi det er der, man kommer i kontakt med det daglige liv i Spanien. Du vil sikkert også være interesseret i at lære dine medstuderende at kende og være sammen med dem i forskellige aktiviteter. Måske er du typen, der holder dig i form med sport og kunne tænke dig at komme på vandreture i bjergene. Det kan også være, at dine interesser går i retning af opera, klassisk musik, flamenco eller rock.

Alt det, og meget mere, er helt oplagt at dyrke i Malaga. Derfor er skolen til enhver tid parat til at vejlede dig i, hvordan du kan deltage i det, der har din interesse.

Både her, og i receptionen i Club Hispánico, kan man fortælle dig, hvor du finder de bedste restauranter, barer, dansesteder og diskoteker. I det hele taget kan du få en masse tips til, hvordan du får det bedst mulige ophold i Malaga.

Take an overview

Heldagsudflugter


Halvdagsudflugter
Weekendudflugte


Sports


Skolen feste r& shows
click to enlarge photos & more info
 

”Der er meget interessant i de forskellige aktivitetstilbud, og vi har meget sjov på turene. Det er en rigtig god mulighed til at knytte venskaber.”

Aya Yanagisawa, Japan

 
 
   
 
Gratis telefonkonsultation  
Klik her
Vi svarer på deres spørgsmål om Malaca Instituto og giver oplysninger over telefonen når De ønsker det. (på det tidspunkt der bedst passer dem)
Skype Me™!
Klik her for at komme i kontakt med os Klik her
 
|
|
|
Sitemap Full Version