Club Hispánico

Malaca Instituto er kendt for sin hyggelige atmosfære. Den skyldes ikke mindst den intime oplevelse, der opstår, fordi bygningerne og de omkringliggende solterrasser lukker om sig selv som en enhed, hvor man mødes som en stor international gruppe. Det er her man har sit daglige tilholdssted, og det er herfra man planlægger sine ture og udflugter, som er en værdifuld mulighed for at få kontakt med den lokale befolkning.
More info / Priser 2010

Facilities

Standard single

Twin room

Executive room

Eneværelser

·

 

 

Værelser med to enkeltsenge

 

·

 

Værelse med dobbeltseng

 

 

·

Delt altan

·

 

 

Privat terrasse

 

 

·

Toilet med brusebad

·

·

 

Badeværelse med kar

 

 

·

Telefon

·

·

·

TV

 

 

·

Køleskab

 

 

·

Pengeboks

·

·

·

Te- & kaffemaskine m.m.

 

 

·

Reception, der er åben 24 timer, restaurant, bar, pool, dansestudie osv.

Tv og køleskab kan evt. lejes

Værtsfamilier

En god måde at praktisere sit spanske på får man bl.a. ved at indlogere sig hos en spansk familie. Her spiser man sine daglige måltider sammen med familien (naturligvis spanske og på spansketidspunkter) og har dermed en unik chance for at leve sig ind i den spanske livsstil. Skolen er behjælpelig med at finde værtsfamilie.
More info / Priser 2010

Studenterlejligheder

En studenterlejlighed er den billigste måde at bo på, ikke mindst, hvis man deler lejligheden med 4-5 andre. Lejlighederne findes i forskellige størrelser, og man deler typisk køkken og bad med de andre studerende. Ønsker man at bo på den måde, retter man blot henvendelse til skolen.
More info / Priser 2010

”Malaga Instituto, der fik en topplacering i de spørgeskemaer, vi sendte til vores agenter, har et attraktivt beliggende ”hotel” lige op ad skolen.”

Language Travel Magazine,
London, England

 
 
   
 
Gratis telefonkonsultation  
Klik her
Vi svarer på deres spørgsmål om Malaca Instituto og giver oplysninger over telefonen når De ønsker det. (på det tidspunkt der bedst passer dem)
Skype Me™!
Klik her for at komme i kontakt med os Klik her
 
Club Hispánico | Vaertsfamilier | Lejligheder
Sitemap Full Version